ÜLKÜCÜLER MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ'NİN YANINDA VE EMRİNDEDİR!...

Türkiye'de sistem tıkanmış, hızlı ve kararlı hareket etme alanı daralmış ve bu dar alanları aşmak için yeni bir anayasaya ihtiyaç olduğunu bilge Lider Devlet Bahçeli görmüş ve gereğini yapmıştır.

Türkiye'nin ve Türk milletinin hizmet noktasındaki, tıkanan sistemini, ağırlaşan sorunlarını aşmak için Lider Devlet Bahçeli kapalı olan kilitleri açmış ve gereğini yapmıştır.

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin bu onurlu, kararlı "Önce Devletim ve Ülkem" diyen tutumu herkesin gönlünde taht kurmuş ve takdir edilmiştir.

Kim ne derse desin, kim ne konuşursa konuşsun.. Türk milleti Lider Devlet Bahçeli'ye güveniyor, takdir ediyor ve büyük saygıyla bahsediyor.

Lider Devlet Bahçeli, Devlet adamlığının gereği neyse onu yapıyor. Sokağı çıkın kime sorarsanız sorun? Lider Devlet Bahçeli'den büyük sevgiyle bahsediyor.

Kanunsuz Devlet, MHP'siz hükümet olmayacağı, bir kez daha anlaşılmıştır. Ülkücüler lider Devlet Bahçeli'ye inanıyor, güveniyor.

Lider Devlet Bahçeli'ye karşı çeşitli maskeler takanlar iflah olmaz. Çünkü bu tipler hep şeytan gibi hareket etmişlerdir. Allah aşkına bu soytarılara Allah müsaade eder mi, tabii ki etmez! Çünkü bunlar çıkarları için her şeyi yaparlar ve hatta babalarını bile satarlar.

Ülkücülerin Lider Devlet Bahçeli'nin yanında olduğunu gören bu maskeli kişiler çıldırıyor, fitne üretiyor ve şaşkına dönüyorlar. Bu maskeli kişilerin kıblesi belli olmayan ve neye-nereye hizmet ettiklerini bilmeyen insanlıktan nasibini almayan şarlatanlardır.

Bu maskeli tipler ne yaparsa yapsınlar.. Ülkücüleri, Lider Devlet Bahçeli'nin yanından uzaklaştıramaya güçleri ve nefesleri yetmeyecektir. Bunların kötü kalpleri iflas etmiş, emelleri ve niyetleri hayra değil şere çalışan şeytan ruhlulardır.

MHP ve Lider Devlet Bahçeli, Türk milletinin ve Ülkücü camianın gönlünde zaten var olan müstesna yerini sevgi bağı ile perçinleştirmiştir. Allah Liderimizden razı olsun.

MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye karşı muhaliflerin amacı fitne çıkarmak, gerginlik oluşturmak, bölmek ve yıkmaktır. Ama asla başaramayacaklardır. Çünkü niyetleri çirkin ve kötüdür. Allah bunlara fırsat vermeyecektir.

Bu muhalifler zıvanadan çıkmış, ne yapacaklarını bilmez olmuş, kendilerini dev aynasında görmüş ve ne yazık ki, zavallı duruma düşmüşlerdir.

Ne oldukları belli olmayan muhaliflerin görevi fitne ateşi yakmak, ateşe sürekli odun atmak ve fitne kazanını fokur fokur kaynatmaktır.

Ülkücüler Lider Devlet Bahçeli ile birlikte MHP'nin iktidarı için vargücüyle çalışıyor ve mücadele ediyorlar. Allah onlardan razı olsun.

Lider Devlet Bahçeli için muhalifler fitne çıkaracak, biz ikna edeceğiz. Onlar saldıracak biz savunacağız. Onlar kaçacak biz kovalayacağız.

Ülkücüler Lider Devlet Bahçeli ile beraberdir. Zaman ve zemin bizim Lider Devlet Bahçeli ile birlikte hareket etmemizi söylüyor bize.

 

Zakir TOPDUR

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
Zakir TERCAN Arşivi
SON YAZILAR