DEVAM MUHALEFET KEMAL

Bu yazıyı kaleme aldığımda henüz seçimler devam ediyordu. Muhalefet Kemal'in muhalefet olmaya devam edeceğini tahmin etmiyorum, garanti diyorum. Yapılan bu seçimler bir yerel seçim, gel görki, bu muhalefet denen kesim anlamadı, anlamak istemediler, insanlarımızında algıları ile oynadılar.

 Şimdiden diyorum ki; muhalefet kemal “kırmızı sana çok yakışıyor.” Her yenilgiden sonra olduğu gibi yine TV'lara çıkacak bir sürü ahkâm kesecek;

Yok, biz birinci partiyiz de,

Yok, sandıklarda hile yapıldı da,

Yok, seçimlerde iktidar, iktidar olmanın nimetlerinden faydalandı da,

Geç bunları geç !

Say say bitmez bahaneler, sudan sebepler.

Dost olmasakda, ben doğruyu söyleyim ve yazayım.

Muhalefet Kemal, siz hata yapıyorsunuz, peşinize takılan birçok masum insanın da beklentileri ile oynuyorsunuz. Sen, muhalefetsin ÜLKÜCÜYE SALDIRIYOR, ülkücü (!)oluyorsun. Sen ÜLKÜCÜYE, MİLLİYETÇİYE saldırıyorsun, sözde milliyetçi, satılmış amcayı partiden aday gösteriyor, marul teyzeyle beraber hareket ediyorsun.

 

Sen, önce devletin varlığını önplanda tutan TÜRK HALKI'nın karşısında, devletimizin varlığına göz diken yaratıkları partiden aday gösteriyorsun,

Siyasetle hiç ilgisi olmayan bir insana sorsan, bu yaptığın hataları sana söyleyeceklerdir, peki sen hangi akıldaneler ile çalışıyorsun, seni uyarmıyorlar mı?

Yani kısacası, sen yine Muhalefet Kemal olmaya devam edeceksin ! Görünen köy kılavuz istemez.

Merak edilen şu;

Her yenilgiden sonra olduğu gibi yine pişkin pişkin koltuğunda oturacakmısın?

Birliktelik yaptığın ve sözde ülkücü görünümlü hurdaya çıkmış satılmış amca, marul teyzelerle yola devam edecekmisin?

Pkk'nın uzantısı parti ile gizli pazarlıklara devam diyecekmisin?

“ÜLKÜCÜ MEDYA” da bir önceki yazdığım“muhalefet kemal” başlıklı yazımda belirttiğim; “seçim dönemi olmasa, bende ülkücüyüm dediğinden dolayı seni aforoz ederler” tesbitime hazırmısın?

Arkanda seni bekleyen büyük kazanlar var, fokur fokur kaynıyor, bakalım bu defa onları nasıl bertaraf edeceksin, yoksa kendin mi bertaraf olacaksın, tüm partililerin merakla seni bekliyor.

Partinizde sivrilen birilerinin kimini Cumhurbaşkanı, kimini milletvekili, kimini de belediye başkanı adayı gösterip onları ekarte ettikten sonra haydi bakalım “devam muhalefet kemal mi” diyeceksiniz?

O halde durmak yok muhalefete devam !

Ülkücü olduğunu iddia eden, gidip başka partilere çalışan, adayları olan, pkk'nın uzantısı parti ile dahi birlikte hareket etmekten çekinmeyen aklı evveller; biz bir yanlışlık yaptık, yanlış saflarda yer aldık diyenler, yine BOZKURT işareti yapabilecekmisiniz? Ben TÜRKÜM diyebilecekmisiniz?

Derseniz; MHP ve gönlü gani Lideri Sn. Devlet Bahçeli , Mevlana'nın felsefesini benimsemiş, sindirmiş Bilge bir İNSANDIR. MHP'de tövbe kapısı devamlı açık, istişareye açık OCAKTIR, YUVADIR, SIĞINILACAK LİMANDIR.

Biz tekrar gelmek, dönmek istiyoruz dediğinizde, ben MHP'nin kapılarının kimseye kapandığını görmedim. Hançer yaralarından sırtında yer kalmayan Sn. Devlet Bahçeli, “Kusur bulmak için bakma birine, bulmak istersen bulursun, kusuru marifet edin kendine” diyen Mevlana gibidir,

Ama “Unutma; Senin için başkasından vazgeçen, bir gün mutlaka başkası için senden vazgeçer.” Sözünü de unutmaz diye düşünüyorum.

“El atına binen tez iner”, “Dibini görmediğin suya girme” diye boşa denmemiştir. Mazisi 50 yıla dayanan bir parti,  MHP, her köşesiyle tecrübe kokan, vatan sevdalısı bir parti ve Lideri'de öngörüsü yüksek, karar alma gücü kuvvetli olan Başbuğun Emaneti Sn. Devlet Bahçeli'dir.

Sonuçlanacak olan seçimlerin, Vatan, Millet ve gelecek nesillerimize, BEKÂmıza hayırlar getirmesini Yüce Allah'dan dilerim.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
Metin ŞEKER Arşivi
SON YAZILAR