YAHUDİ LOBİLERİNİN YENİ HEDEFİ ÜLKÜCÜLER

“27’Aralık’ta merkezi Belçika’da bulunan; Yahudi öğrenci federasyonları alt ve üst kuruluşları online bir genel kongre gerçekleştirdiler! manuel karasusun torunları, dünya Yahudiler birliği tarafından yönlendirilen tanıdığımız feto yapılanmasının aynısı.

Dünyadaki devletlerin ihtiyacı olan gölge hükümetler kurar ve bu kontrol mekanizması içerisinde sömürü düzeninin ara eleman temini, iktisadi kongreler, gölge hükümetler kurar, böl, yönet, köle et, gerekirse imha et mantığında yetiştirilen bir terör örgütü, dünyanın her yerlerinden var lar ve bunlar istemedende tabi ABD destekli dünyanın hiçbir yerinde bir terör örgütü kurulamaz yaşayamaz, bırakın eylem yapmayı mantar tabancası bile patlatamaz?

Aksi bir durumda servetleri varlıkları güvende olamaz bütün telaş ve korkuları da bu zaten. ABD’ ve İsrail'in yaşaması içinde terörün ve korku imparatorluğunun yaşaması gerekiyor

Yetmiyor Arap yarımadasındaki yarıma kıllı, yöneticileri solu kaldırıyor tokadı vururum diyor sağı kaldırıyor petrolü verirsen vurmam korurum diyor, dünyanın jandarması olmak kolay değil tabi, oysaki dünyada İngiltere ABD İsrail’i tecrit ed. seler dünyada savaşlarda durur terörde durur.

Dünyadaki bütün kuruluşların varlığı da hikâye, yani minareyi çalmadan önce kılıf dikme atölyeleri bütün kuruluşlar mevcut düzeni korumak için kurulmuş dolayısıyla bunlara hizmet ederler, zaten bu kuruluşlarda varlığını bunlara borçlu…

AVRUPADAKİ VE ÜLKÜCÜ CAMİAYA SALDIRILAR NEDEN

Bahsettiğim sömürge ülkelerinin özellikle Avrupa’daki örgütlerine dişe diş mücadele eden tek camia ülkücü hareket

Son Yahudi kongresinden çıkan kararlar doğrultusunda tel Aviv deki toplantıda yaklaşık Avrupa’nın çeşitli yerlerindeki ülkücü cami ayaya çeşitli yasaklar kısıtlamalar gelmişti, Türkiye içerisin dede ülkücüleri böldük lerini ve böldükleri kesimi de istedikleri kulvara soktuklarını deklare ettiler.

Yani bölünen ve bunu da iyi sandıklarını muhalefetin yanına çeke bildiklerini hatta ülkücü camianın tamamen zıddı olan HDD’yi savunur hale getirdik, Türkiyedeki muhalefeti koro halinde Selahattin demir taşı savunur hale getirdik, öyle bir ortam oluşturduk ki hdp ‘i susturduk CHP, iyi, sp., dermansız deva, gelip geçici, partileri koro halinde Selahattin demir taşı savunur hale getirdik.

Şimdi bu başarımızı esas milliyetçi yani gerçek ülkücüler Avrupa’da karşımıza çıkıyor Türkiye’de çıkıyor, şimdi Avrupa’nın her yerinde ülkücü harekete yasak kısıtlama sınır dışı işten atma gibi tedbirler aldırmalıyız, yani ülkücü hareketi engel getirip devletle arasının açılmasını sağlamalıyız ki cumhur ittifakını yıkabilelim.

Türk milliyetçi bozkurtların, dünyanın neresinde olursa olsun Yahudilere ,Ermenilere, Yahudi Kürtlere, Yahudi Ermenilere, Süryanilere karşı olduklarını söylüyorlar, kuzey suriye'de, kuzey ırak'ta başarının arkasında ülkücü kadroların düğüne gider gibi ölüme gittiklerini dolayısıyla rojava bölgesindeki ülkücü harekatçıların ne karada ne havada kuş uçurtmadıklarını raporlarında bahsediyorlar, sözde kürdistan kuvvetlerinin ABD ‘in her türlü yardımına karşı Türk kuvvetlerinin karşısındaki hezimeti ülkücü kanadın etkin olduğuna bağlıyorlar ,bende diyorum ki iti dövmekten korkutmak iyidir diyorum.

Türkiye'deki muhalefet le gezideki gaz dağındaki dayanışmanın ötesinde bir dayanışma sağlamalıyız, aynı zamanda da gerek Türkiye gerekse dünya kamuoyunda ülkücüler üzerinde algı yapmalıyız, mesela aralık başında ne demiştik Selahattin demir taşı koro halinde savunma yaptırmalıyız demiştik başarılı olduk, bakın şimdi hdp hariç Türkiye’deki tüm muhalefet demir taşı savunuyor şimdide aynı başarıyı ülkücüleri itibarsızlaştırma göstermeliyiz diye dünya Yahudiler kongresinden karar çıktı?

PEKİ ÜLKÜCÜLER NE YAPMALI

İncil sekte incelt memeliyiz, Ayasofya açıldı yastayız diyenlere karşı Ayasofya’yı doldurmalıyız,

Başı örtülü hâkim adalet dağıtamaz, diyenlere karşı ilmi ledün’e sarılmalıyız.

Yahudilerin bu tezi bizim için şeref madalyamız olmalı,

Dünyadaki menfaat çetelerinin, sahte duygularla muhalefeti bir araya getirmesi gerçek ülkücülerin vatanına bayrağına sahip çıkma neticesidir, bize düşen her ne kadar covit-19 illeti gereği safları seyrek tutsakta, gönül saflarını, ülkü, saflarını Daha da sıklaştırmalıyız devlete devletimize sahip çıkmalıyız

Nasıl vatanımız tek bayrağımız tekse ahdimizde, akdimizde, adresimizde tekdir tek olmalıdır.

Mehmetçiğe kurşun sıkan polise öğretmene kurşun sıkan şeref yoksunlarını savunan pay peşinde koşanlarla farkımız olmalı biz bu vatanın temel taşlarıyız, Ana sigortasıyız soyda bizimdir köyde bizimdir bizim sevgimiz ne makama ne paya nede susa dayalı bizim sevgimiz karşılıksızdır…

SELAM VE DUA İLE

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ozan Derdivar Arşivi
SON YAZILAR