Yıldıray ÇİÇEK

Yıldıray ÇİÇEK

BARZANİ HAKKINDA KENDİ SUSUP, MHP'DEN AÇIKLAMA BEKLEYEN CHP!

Soyu -sopu belirsiz Barzani yıllardır bağımsız Kürdistan kurma peşindedir. Defalarca bunu açıkladı. Babası, dedesi ne halt peşinde koştu ise bu çapulcu da o hayallerle yaşıyor.

Türkiye'yi yönetenlerde bu çapulcunun hayallerine yol veriyor.  Dün sadece sınırda nöbet tutan Türk askeriyle muhatap olabilen Barzani şimdi devlet başkanı gibi karşılanıyor ve "onun bayrağı" diye de devlet kurumlarında paçavrası dalgalanıyor. Türkiye geçtiğimiz gün böyle bir rezaleti bir kez daha yaşadı.

Buna tepki gösteren yine sadece MHP ve Lideri Devlet Bahçeli olmuştur.  Diğerleri de Barzani'ye ve paçavrasına değil, Devlet Bahçeli'ye saldırarak referandum için propaganda oluşturmaya çalışmaktadır.

CHP, Perinçek, Sözcü, Halk Tv, Ulusal Tv, Yeniçağ, Cumhuriyet, Oda Tv, MHP'den ihraç edildikten sonra CHP ve Perinçek'e kuyruk olanlar, "MHP niçin CHP-HDP ile birlikte koalisyon kurmadı" diye 7 Haziran'dan bu yana MHP'ye saldıran Emin Çölaşan, Rahmi Turan gibi artık beyin hücreleri ölmüş yazarlar hala Barzani üzerinden MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye saldırıyor.

MHP Lideri Devlet Bahçeli gerek AKP'ye, gerek CHP'ye haddini bildirdi ama "Hayır" cephesinin en çok çığırtkanlığını yapan CHP'den ise Barzani konusunda zerre ses çıkmadı. Kemal Kılıçdaroğlu Barzani'nin paçavrası hakkında tek cümle kurmadı. Kuramaz çünkü Barzani'nin sözcüsü Sefin Dizayi CHP Genel Merkezi'nde konuk etmiş, şu an HDP ile ruhu ruhuna girmiş bir CHP'nin ses çıkarması zaten mümkün değil…

CHP "Devlet Bahçeli ses versin" diyecek kadar da paçavra siyaset yapmaktadır. Devlet Bahçeli ses veriyor, sen niye ses vermiyorsun CHP?

MHP Lideri Devlet Bahçeli işte bu yüzden de CHP'ye "CHP sözcüsü, konuyla ilgili anlatacağımız şeyleri merak ediyordu. Fakat kendi liderinin suskunluğunu görmemiş olacak ki es geçmiştir. Biz dün konuştuk, yine konuşur; inanmışlıkla eleştirilerimizi yaparız. CHP sözcüleri siz gidin PYD, PKK, FETÖ'yle dertlenin, derdinize yanın. Bize laf sokuşturmaya, parmak sallamaya çalışanlara bir baksanız arı gibiler, ağızlarından bal damlıyor, ama kuyruklarında da zehir." sözleriyle haddini bildirdi.

CHP'nin ve Perinçek'in çatısı altında toplananlar, MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye olan düşmanlıklarından dolayı tepki gösteriyorlar ama Barzani'ye CHP'nin tepki göstermediğini görmüyorlar.

Tüm yazarları "MHP, CHP-HDP'nin koalisyon teklifini niye kabul etmedi?" diye Devlet Bahçeli'ye saldıran Sözcü gazetesi, Barzani paçavrası üzerinden yine Devlet Bahçeli'ye saldırıyor.

İki tane yazarı "MHP, CHP-HDP'nin koalisyon teklifini niye kabul etmedi?" diye Devlet Bahçeli'ye saldıran Yeniçağ gazetesi, Barzani paçavrası üzerinden yine Devlet Bahçeli'ye saldırıyor.

Yazarlarının yarısı PKK'ya yardım ve yataklıktan tutuklu olan, HDP'nin borazanı Cumhuriyet gazetesi Barzani paçavrası üzerinden yine Devlet Bahçeli'ye saldırıyor.

Kürdistan haber sitesi yazarı olan, aynı zamanda öğrencisi olan kişiyi kendine danışman yapan Meral Akşener'in yandaşları, Barzani paçavrası üzerinden yine Devlet Bahçeli'ye saldırıyor.

CIA'nın alt kuruluşu olan Carnegie Vakfı'nın desteğiyle düzenlediği "Kürt Sorununa Çözüm" konulu toplantıya CIA'nın Türkiye Masası eski şeflerinden Graham Fuller, uzun yıllar ABD Dışişleri Bakanlığı İstihbarat ve Araştırma Bürosu'nda, Güney Avrupa Yakındoğu şefi olarak çalışmış olan Alan Makovsky, Kürt Devleti kurulmasının yararlarını birçok yerde anlatan Profesör Michael Gunter, ABD Temsilciler Meclisi üyesi Robert Filmore, eski Diyarbakır Belediye Başkanı Mehdi Zana, Paris Kürt Enstitüsü Başkanı Kendal Nezan ile birlikte katıldığı ortaya çıkan CHP'li Ümit Özdağ, Barzani paçavrası üzerinden yine Devlet Bahçeli'ye saldırıyor.

Üniversite'de Ülkücülerden nefret eden bir solcu ve bir dönem Zaman Gazetesi yazarı olduğu ortaya çıkan, Türkiye'de HDP'yi ilk öven olarak bilinen Sinan Oğan, Barzani paçavrası üzerinden yine Devlet Bahçeli'ye saldırıyor.

Ziyaret ettiği PKK kampında, yanında Öcalan ile birlikte PKK paçavraları altında yürüyerek, PKK'lı teröristlerin elini teker teker sıkan Doğu Perinçek, Barzani paçavrası üzerinden yine Devlet Bahçeli'ye saldırıyor.

Bunların hepsi şimdi CHP ile birlikte "Hayır" kampanyası yapıyor ama önderleri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Barzani'nin paçavrasından zerre rahatsızlığı olmamasından rahatsız olmuyorlar.

PKK-HDP çizgisinde yürüyen CHP'ye kuyruk olanların tek derdi MHP ve Devlet Bahçeli'dir. Barzani feryatları Barzani'den rahatsızlıktan değil, Barzani paçavrası üzerinden MHP'ye saldırma bahanesi oluşturmaktan kaynaklanıyor.

Allah'a şükür MHP Lideri Devlet Bahçeli hem AKP'ye, hem CHP'ye hem de uzantılarına haddini bildirdi.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yıldıray ÇİÇEK Arşivi
SON YAZILAR