Yıldıray ÇİÇEK

Yıldıray ÇİÇEK

İÇERDE MİSİN KORAY AYDIN?

CHP yancılarının, FETÖ sevdalılarının, MHP'yi bölmeye çalışanların yeni parti kuracağı konuşuluyordu. Bunu da Meral Akşener'in önderliğinde yapacakları iddia ediliyordu. Koray Aydın bunların safına geçince tüm dengeler değişti. Koray Aydın'ın "Meral Akşener'i FETÖ destekliyor" sözünden sonra, bu safa geçmesi zaten çok tartışılırken, bir de Koray Aydın'ın yeni kurulacak partide tüm dizginleri ele alması sonucunda, yeni parti daha kurulmadan iç çatışmasını yaşamaya başladı.

"Yeni parti" resmi olarak henüz kurulmadan, ismi dahi açıklanmadan Koray Aydın "Partinin teşkilatlanmasına ben bakacağım" diyerek ortaya çıktı.

"Yeni parti" resmi olarak henüz kurulmadan, ismi dahi açıklanmadan Koray Aydın, bu partinin Cumhurbaşkanı adayını Meral Akşener olarak açıkladı.

Ve geçtiğimiz günlerde de, kurulacak yeni partinin ismini (Merkez Demokrat Parti) olarak yine Koray Aydın açıkladı.

Yeni partinin binası olarak gösterilen yeri de Koray Aydın'ın kendisinin tuttuğu iddia ediliyor.

Buradan tek şu sonuç çıkıyor: TEK ADAM KORAY, DİĞERLERİ KOBAY!

MHP'den istifa gerekçesini "Tek adam sistemi yaşandığı için " diye izah eden Koray Aydın'ın daha kurulmamış partide tek adamlığa soyunması, Meral Akşener'le ilk gün yola çıkanları bile çileden çıkarmıştır.

Bu isimlerden birisi de Müsavat Dervişoğlu‏ olmuştur.

Müsavat Dervişoğlu'nun, Koray Aydın'ın televizyonda yeni partinin ismini açıkladığı saatlerde sosyal medya hesabından "Sayın Koray Aydın'ın siyasi katkı ve tecrübesi kendini öyle bir hissettiriyor ki; anlamamak için sağır, görmemek için kör olmak lazım!.." şeklindeki imalı mesajı atması, önümüzdeki süreçte bunların safında curcunanın başlayacağını göstermektedir.

Koray Aydın, MHP'ye sürekli "Tek adam sistemi" iftirasını atıyordu. Meğerse o kendi bilinçaltının yansımasıymış… 

Onu da kurulacak yeni partiye bulaşarak, kendisi uygulama kararı almış anlaşılan…

MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye "tek adam sistemi kurdu" eleştirisi yapan Koray Aydın'ın yaptığı onca hizip, imza toplama ve arkadan hançerleme siciline rağmen 2010 yılında yine partiye davet edilip, Trabzon'dan 1. Sıra aday yapılmasını ve diğer adayları bile kendisinin belirlemesini sorduğumuzda bu iftirasına nasıl izah getirecektir?

Kaldı ki, o döndüğünde "Ben siyaseti bırakmış, işime -gücüme bakan biriydim ama yine elimizden tuttu, sahip çıktı, demek ki Lider dediğin böyle oluyor" cümlesini kuranda bizzat Koray Aydın'dı.

Koray Aydın artık MHP'nin derdi ve meselesi değildir. 

MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli'de gazeteciler sorduğu için "Gidişi partimiz açısından hayırlı olmuştur" demiştir.

Koray Aydın artık Merkez Demokrat Parti'nin ve Meral Akşener'in ana meselesidir.

Daha kurulmamış partiye "tek adam" çadırı kuran Koray Aydın olduğuna göre, "MHP'de demokrasi yok" diyen oradaki iftiracıların yeni uğraşısı da Koray Aydın olacaktır.

Koray Aydın, kurulmamış partinin tüm yetkili kurullarını kendi üzerine toplayıp, her gün böyle açıklama yaptığı sürece zaten yakında "partimiz kurulmadan kapatılmıştır" açıklamasını da yapmak zorunda kalacaklardır.

Merkez Demokrat Parti'nin "MHP'ye nasıl zarar veririz?" düşüncesinden önce kendi içinde "Koray Aydın meselesi" başlamıştır.

Meral Akşener, AKP'nin kuruluş aşamasında Recep Tayyip Erdoğan'ın yanına geçmiş ve orada "Ülkücü değilim, demokratım" demişti. Şimdi de "MERKEZ DEMOKRAT PARTİSİNİ" kurdu…

Bakalım Koray Aydın ve Ümit Özdağ gibi vefası, ölçüsü, insanlığı olmayan bu adamlarla kendisi ne maceralar yaşayacak?

Koray Aydın 3 kere televizyona çıktı, Merkez Demokrat Partisi çöktü.

Bu hali görenlerde "İçerdemisin Koray?" diye espriler yapmadan duramıyor.

Bu espriyi de en çok Meral Akşener yanındaki şaşkınlar yapıyor…

Hepsi bir nefret, bir kin, bir hesap için yola çıktılar…

Ortada parti yok ama iç kavgaları var…

Ne diyelim şenliği başlatan Koray Aydın sağolsun…

ppppppppppppppppp.jpg

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yıldıray ÇİÇEK Arşivi
SON YAZILAR