Yıldıray ÇİÇEK

Yıldıray ÇİÇEK

Sen çok yaşa Türkgün

Türkgün olarak 25 Eylül 2018 günü Türk medyasında doğmuştuk… Bugün doğum günümüz ve ikinci yılımızı doldurduk. İki yılımız öylesine hızlı geçti ki… Hani derler ya “göz açıp kapayıncaya kadar” diye… Aynen öyle oldu…

TÜRKGÜN bu iki yıl içinde gerçekten Türk milletinin sesi, Türk milliyetçilerinin gururu oldu. TÜRKGÜN gazetesi diğer gazetelerin yöneticilerinin bile takdir ettiği özgün tasarımıyla, korkusuzca mücadele veren ve tespitleriyle hep haklı çıkan köşe yazarlarıyla dikkat çeken bir gazete olmuştur. TÜRKGÜN gazetesi, CHP yancısı medyanın bile her manşetini, cümlesini, kelimesini özenle takip edip haberleştirdiği, kendini hissettiren gazete özelliğini taşımaktadır.

TÜRKGÜN gazetesinin isim babası ve kuruluşunun mimarı, Türk milliyetçilerinin Lideri Sayın Devlet Bahçeli’dir. Gazetenin ismi Türk milliyetçileri için öyle güzel ve anlamlı oldu ki, “Güne TÜRKGÜN ile başlayın” ifadesi hem kulağa hoş geliyor, hem de gerçekten bir estetik yansıtıyor.

O yüzden her Türk milliyetçisi ve Ülkücü, gururla ve yüksek bir sesle “İsminle yaşa TÜRKGÜN” diye haykırabilir.

Geçen iki yıl içinde Türk milliyetçilerini, Ülkücüleri utandıracak hiçbir habere ve yazıya imza atmadık… Türk milletine düşmanlık yapanlara karşı tavizsiz bir mücadele verdik. Milli duruşumuzu, milliyetçi tavrımızı hep gösterdik…

Cumhur İttifakı’nın Türk milleti için anlam ve önemini çok iyi anlayan yayın politikamız yanında, AKP iktidarının yanlış gördüğümüz bazı adımlarını da ölçülerimizi muhafaza ederek eleştirdik. Yeri geldi “MHP içinde hesap yapanlara” karşı da en sert tavrı gösterdik… Milli duruşumuz, ülkülerimiz hangi misyonu bize yüklediyse onun hakkını vermeye çalıştık. Arşivler şahit, yazılarımız kanıttır.

Mustafa Kemal Atatürk’ün “Gazeteciler, gördüklerini, düşündüklerini, bildiklerini samimiyetle yazmalıdır” nasihat ve yol göstericiliğini bu manada uyguladığımız kanaatindeyim.

Yayın politikamızda önceliğimiz hep Türk milleti, hassasiyetimiz hep Türkiye olmuştur. “Türkçe düşünen, Türkçe hisseden” gazete olmanın sorumluluğu da zaten bunu gerektiriyor.

Türk milletine düşmanlık yapmaya çalışanlara, Türk’ün yumruğunu indirmeye devam edeceğiz.

Terör örgütlerini kullanarak Türk milletini bölmeye, huzurunu bozmaya çalışan kim varsa hepsiyle mücadelemiz sürecektir.

Kadın ve çocuk katillerine karşı, çocuk istismarcılarına karşı, hayvanlara eziyet ve işkence edenlere karşı, doğaya zarar verenlere karşı dün nasıl mücadele verdiysek, bundan sonra da aynı mücadelemiz sürecektir.

Bu mücadeleyi yapan TÜRKGÜN korkusuz, TÜRKGÜN cesaretlidir. TÜRKGÜN gazetesinin kuruluşunun mimarı ve isim babası olan MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin manevi desteği, onun Türk siyasetindeki milli duruşu, cesaretimiz ve mücadelemizde en büyük güç kaynağımız olmaktadır. Ve haklarını asla inkâr edemeyeceğimiz okuyucularımızın samimi destekleri bizim bu mücadelemizde en büyük motivasyon aracımız olmaktadır. Her gün TÜRKGÜN gazetesini alan ve başkalarını da almaları yönünde teşvik etmek için sosyal medya hesapları üzerinden TÜRKGÜN gazetesiyle poz verenler, inanın bize en büyük manevi hazzı vermektedir. Bu manzaralar karşısında elbette bir de kayıtsız kalanlar vardır. Bu hareket üzerinden sıfat kazanan ve o sıfatını da maddi kazanca dönüştürenler, manevi poz verme karesi olduğunda, o kareye asla girmemektedir. Zaten onlar “yolunda A.Ş” olarak kayıtlara geçmektedir. “Gelene ağam, gidene paşam” onların hayat tarzı olduğu için davamıza hizmet eden yayın organlarının yaşaması ve büyümesi gibi gayeleri hiç olmamıştır. TÜRKGÜN gönlü zengin, samimiyeti çok güçlü olan okuyucularının desteğiyle Türk milletinin sesi, soluğu olmaya devam etmektedir. Bizi bu yoldan döndürecek hiçbir güç de görünmemektedir. Çünkü inanç temellerimiz sağlam, arkamızdaki manevi güç çok tesirli…

Yüce Allah, inançlarımızı ve manevi kaynaklarımızı her daim korusun…

Kalemimiz Türk-İslam ülküsü için fedai, davamız için fedakâr ve hareketimiz için cesaretli olduktan sonra, önümüzde hangi güç durabilir, bizi kim yıkabilir?

TÜRKGÜN, Türk medyasında hilalini hiç kaybetmeden parlayan yıldız olmaya devam edecek…

TÜRKGÜN yayın politikasıyla dostlara güven vermeye, düşmanların dikkatini çekmeye devam edecek…

Doğum günümüz TÜRKGÜN ailesine ve kıymetli okuyucularımıza kutlu olsun…

“Fikri Alem” ajansıyla kendi alanında Türkiye’nin en iyi reklam ajanslarından birinin de sahibi olan, TÜRKGÜN Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ercan Varol’a ve yine TÜRKGÜN Yönetim Kurulunda beraber çalıştığımız, TÜRKGÜN’le gözü gibi ilgilenen Sayın Muhammed Bilal Aydın’a (Aynı zamanda bugün onun da doğum günü. Sağlıklı, huzurlu ömürler diliyorum), her gün yazılı ve görsel TÜRKGÜN güzelliğini okuyucuya sunan Yazı İşleri Müdürümüz Sayın Mehmet Müftüoğlu’na, Genel Yayın Yönetmenimiz Sayın Orhan Karataş’a, TÜRKGÜN Gazetesi Ankara Temsilcisi Sayın Kadir Yıldız’a, TÜRKGÜN gazetesinin tüm yazarlarına ve TÜRKGÜN ailesinin tüm mensuplarına başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Doğum günümüz kutlu olsun. Sen çok yaşa TÜRKGÜN…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yıldıray ÇİÇEK Arşivi
SON YAZILAR