Yıldıray ÇİÇEK

Yıldıray ÇİÇEK

Ülkücü Şuur Diri ve Oyunları Bozacak!

Geçtiğimiz Salı günü Konya'daydık. MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin konuk olduğu ve binlerce Ülküdaşımızın katılımıyla gerçekleşen iftar programına katıldık. Gerçekten çok samimi bir ortamda gerçekleşen bu iftar programına katılmaktan çok mutlu oldum, herkeste de oluşan o gönül sıcaklığının mutluluğunu orada gördüm.

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin önce genele yapmış olduğu ve programdan sonra parti yöneticilerine, ilçe başkanlarına ve üst kurul delegelerine yaptığı konuşma gerçekten herkese şuur ve olaylar karşısında aydınlanma sağlamıştır.

1 Kasım seçimleri sonrası MHP'ye yönelik başlayan saldırıları özetlediği şu konuşması dostu-düşmanı tanıma açısından önemli olmuştur:

"Meselenin gerçek yüzü şudur: Paradigma değişimiyle Okyanus ötesinin siyasi ve şer planlarına yataklık yapılmaktadır.

İşte bu yüzden, Türkiye'nin çok tehlikeli ve milli bekasının birinci dereceden tehdit altında olduğu ağır dönemde, Milliyetçi Hareket Partisi büyük bir oyunla karşı karşıyadır.

Milliyetçi-Ülkücü Hareket ele geçirilmek istenmektedir.

Komşu coğrafyalarda yeni bir düzen kurulurken, Türkiye açık açık sistem ve rejim değişikliğine zorlanırken; Milliyetçi Hareket Partisi'nin köşeye sıkıştırılması; mümkünse de etkisizleştirilmesi hedeflenmektedir.

Şiddetle oynanan bu oyunun senaristleri okyanus ötesinde, içimizden devşirdikleri oyuncular çevremizdedir.

Cumhurbaşkanı bu oyunun içindedir.

Adalet ve Kalkınma Partisi bu oyuna refakat etmektedir.

Bir kısım medya organı bu oyunun propaganda ve servis ayağını oluşturmaktadır.

İsimleri bizde mevcut sermaye sahipleri bu oyunda sponsor görevindedir.

Devlet içine yuvalanmış karanlık odaklar bu oyunda aktiftir.

Hepsi birden Milliyetçi Hareket Partisi'nin dinamitlemek amacındadır."

*** 

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin bu sözlerine itirazı olacak bir tane Ülkücü var mı? 

Ne kadar MHP ve Ülkücü Hareket düşmanı varsa MHP'de "değişim" ipine sarılmış, MHP'de kongre tellallığı yapmıştır. Gerçek Ülkücüler "zafere gidecek yolda eksik ve yanlışlarımız giderilsin" duygu ve düşüncesindeyken, PKK'nın terörist önderi Cemil Bayık niçin "MHP de değişmek zorundadır. MHP de artık on yıllar öncesinin diliyle, yaklaşımıyla Türkiye siyasetinde yerini alamaz. Eski dilini, üslubunu ve tarzını bırakmazsa Türkiye'ye en büyük kötülük yapan, Türkiye'ye en büyük düşmanlık yapan bir parti haline gelir. Bu açıdan MHP'nin de bu seçim sonuçları çerçevesinde Türkiye gerçeklerini dikkate alarak kendi zihniyetini, politikalarını ve tutumunu değiştirmesi gerekmektedir." Der ki?

MHP Lideri Devlet Bahçeli ısrarla bu oyunun görülmesini istemektedir. Görülmesi için Konya'dan da üzerine basa basa şu konuşmayı yapmıştır:

"Şu felakete bakınız ki, PKK'lı terörist Cemil değişim istedi.

DHKP-C'nin ele başları değişim olsun dedi.

Eski tüfekler, sözde aydınlar, yarım uzman ve akademisyenler, paralel kalemşor ve kaçaklar değişim diye tutturdular.

Pensilvanya değişim şefliğine, eski kıratçılar değişim havariliğine, Washington değişim mühendisliğine, AKP ise değişimin yedek kulübesine tamam diyerek senaryosu yazılan oyunun tarafı oldular.

Bilhassa hatırlatırım ki, delegelerimiz sözlerimin tamamen dışındadır.

Onların tercih ve taleplerini masaya yatırmak benim boynumun borcudur.

Biz bir aileyiz ve aile içinde her sorununun konuşularak çözüleceğine, makul ve ahlaki beklentilerin karşılanacağına yürekten inanıyor, bunun da sözünü bu mübarek akşamda veriyorum.

Hiç kimse merak buyurmasın, Milliyetçi-Ülkücü iradenin sözü yere düşmez, rica ve ümitleri karşılıksız kalmaz." Demişti.

İftar programına katılan MHP Konya il ve ilçe yöneticilerinin, üst kurul delegelerinin (içinde imza veren Ülküdaşlarımızda var) yoğun alkış hali de bu oyunları gördüklerini ve anladıklarını göstermiştir. 

Konya'daki iftar programına katılıp, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin konuşmasını, sohbetini dinleyip kafasında soru işareti kalan bir Ülkücünün olduğunu düşünmüyorum. Program biterken herkesin birbirine memnuniyet bildirmesini de bunun kanıtı olmuştur.

MHP Konya İl Başkanı Sayın Murat Çiçek'in gönül sofrası kurdurduğu bu güzel iftar programı gerçekten birçok yönden hayırlara vesile olmuştur. Ülkücü şuur diri durduğunu ve oyunları bozacağını dosta ve düşmana bu vesileyle bir kez daha göstermiştir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yıldıray ÇİÇEK Arşivi
SON YAZILAR