MHP HEDEFİNE DOĞRU İLERLİYOR...

Liderin vizyonu, öngörüleri, haklılıkları önündeki tüm perdeler kalkacak ve MHP'nin Türkiye'de nasıl bir güç olduğu daha net anlaşılacaktır.

İyi ve kaliteli insanlar ile oturup kalkın. Yalancı, vicdansız, kıskanç, cahil, cimri, sürekli geçmişi ile ilgili boş hikaye anlatanlardan, egosu yüksek ve her şeye olumsuz bakan kişilerden uzak durun! Merhametsiz ve sevgisiz insanlara sevginizi de zamanınızı da heba etmeyin!

Dünyadaki siyasi gelişmeleri doğru yorumlayıp, ülke sistemimizi milli çizgiye çeken Liderimiz Devlet Bahçeli’nin yanında ve emrindeyiz.

Bir Kızılderili atasözü der ki: “Benim hayatımı yargılamadan önce benim ayakkabılarımı giy ve benim geçtiğim yollardan, sokaklardan geç. Benim takıldığım taşlara takıl yeniden ayağa kalk ve aynı yolu tekrar git benim gittiğim gibi, anca o zaman beni yargılayabilirsin."

Ülkücü Hareket ve MHP bedel öderken, sıkıntılar yaşarken yanımızda olmayanlar bugün üzerimizden mahsul toplamaya çalışmasın.

Ne güzel demiş Mevlâna; “Sükut, incelik, edep ve zarafet insanı her gittiği yerde sultan yapar.”

Türkiye'nin MHP'ye nasıl ihtiyacı olacağını önümüzdeki günlerde tüm yönleriyle göreceğiz.

Biz, Hak bildikleri yolda emin ve kararlı adımlarla yürürlerken, karşılaştıkları zorluklara, dedikodulara, iftiralara, aldırmadan, yılmadan ve çeşitli komploları bertaraf ederek yolumuza devam ediyoruz. Lider, Teşkilat ve Fikir birliğiyle hedefe doğru ilerliyoruz...

Milliyetçi Ülkücü Harekete gönül vermiş dava arkadaşlarımız yeminlerinin gereğini yerine getirmenin huzurunu yaşamaktadır.

Neler geçmiyor ki... Zaman geçiyor... Hayat geçiyor... İnsan geçiyor... Fakat... Akılla demlenip ahlakla dökülenler gibi, Mertlikle doğup merhametle doğrulanlar da hiç geçmiyor... Allah namerde muhtaç etmesin, alçaklarda yükseklik taslayanlara fırsat vermesin.

Son günlerde eşgüdümlü bir şekilde MHP'ye dil uzatan medyanın hokkabaz kalemşörleri, onların destekçisi bukalemun kılıklı siyasi organizatörler ve soysuz cenahın dirayetsiz nifak odakları. İstismarcılar, zillet ve dalaletin pençesine düşmüş zavallılar...

MHP her zaman olduğu gibi, ülkesine, milletine, devletine, bayrağına sahip çıkıyor ve bunun için ne gerekiyorsa onu yapıyor. Başkaları küçük siyasi hesapları için ülkenin mahvolmasına rıza gösterebilirler.

Dava arkadaşlığının özü dostluk ve doğruluk, dost ve doğru olmanın esası adamlık ve ahlaki duruş, sadık ve samimi gönüldür. Merhum Başbuğ Türkeş diyor ki: Kişisel çıkar ile dava çıkarı bir gönülde barınmaz...

Şuradan sesleniyorum; Vallahi de, Billahi de bu davaya halisane duygularla hizmet etmiş ÜLKÜCÜ’nün bedduasını alan hiç kimse siyasette iflah olmaz ve siyasette iki yakası bir araya gelmez! Çünkü Ülkücü’nün alın teri, göz yaşı, emeği ve çilesi vardır!..

Lider Devlet Bahçeli diyor ki: “Çıkarcılar işbirliği yapıyor, hainler güç birliği yapıyor, yedi düvel atını nallayıp itini yallayıp üstümüze saldırıyor.Hamd olsun dağları devirir, çağları çevirir, gene de bunları mahvı perişan ederiz.”

 

Zakir TERCAN

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
Zakir TERCAN Arşivi
SON YAZILAR