Abdurrahman AYTEKİN

Abdurrahman AYTEKİN

BAKMAK BAŞKA GÖRMEK BAŞKA

Birileri fitili ateşledi. Biz ortada yananı yakılanı tartışıp duralım. Taraflardan biri bu ülkenin içişleri bakanı. Diğer taraf onunla belli ki iyi ilişkileri olan yatırımcısı. Biri diğerine oyun oynamış iddia edildiğine göre. Diğeri bakan olmanın ve gerektiğinde devlet refleksiyle birilerini devlet menfaatleri gereği refüze etmiş. Refüze olan can havliyle ola ki haklılığımı ispatlarım feveranıyla çırpınmakta. Diğeri ona devletin televizyonundan hanımıyla ilgili mahrem şeyler telaffuz etmekte bakan sıfatıyla.

            Çirkinlikler aldı başını yürüyor. Yürüşüşü sağlayan motoru konuşan yok. Bu fotoğrafı gören yok.

            Bu gün her ikisi arasında yalan yanlış haber taşıyanlar kim? Geçmişleri ne? Daha önce kimlerle ilişki içindeydiler?

            Bu yangını kendine meze yapanlar kim? Bu iş kimin ekmeğine yağ sürmekte?

            Yangını çıkaranı merak ediyorsanız ben söyleyeyim size. Yok yok söylemeyeyim. Beleşçilik yok. Hepimiz kendimizce zeki kafası çalışan insanlarız. Öyle olmasak ta olduğumuzu zannediyoruz.

Bu ülkenin bir bakanına bir operasyon yaparsanız seçeceğiniz bakanı da iyi belirlemelisiniz ki, bu oyunu kuran bunu çok iyi yapmış.

Terörle mücadelesinde bu ülkenin bir kısmı tarafından kahramanlaştırılmış ya da o algı oluşturulmuş biri. Sonra onu yüceltebildiğiniz kadar yüceltip en tepede gönüllerde taht kurdurmuşken orada böyle bir acemiliğiyle aslında ona değil hükümete dolayısıyla cumhur ittifakına zarar verilmek istenmiştir.

Bu başarılmışmıdır bunu önümüzdeki süreç gösterecek. Son bir yıl içinde ülkede kalan terörle iktisabı orataya çıkarılamamış ya da gizlenmiş ne kadar terör artığı var ise hepsi iş başına geçmiş, yandaş gözüküp terör ajanı kimliğiyle hareket içindedir.

İş te bu yangının ana taşeronu da bu zatı namuhteremlerdir. Kimi gazeteci kimi idareci kimi televizyoncu vs vs.

Bakanlar, hükümetler, başbakanlar, cumhurbaşkanları hatta partiler gelip geçicidir. Payidar olan devlet ve millettir. Bu operasyon ne hükümete ne cumhurbaşkanına ne de bakanadır. Bu operasyon devletin kendisine ve dolayısıyla necip Türk milletinedir.

Fotoğrafa bir de bu cenahtan bakılırsa kavga ne sayın soylu ne de peker arasındadır. Çıkarılan kavga ile devlet zarara uğratılmaktadır. Gereği yapılmalı. Kavganın tarafları bir an önce kendilerinin Yüce Türk Devleti ve milletinden daha önemli olmadıkları yönünde gerektiği şekilde hakettikleriyle makamlarına bakılmaksızın hakettikleriyle ağırlanmalı ve terör şakşakçılarının ekmeğine yağ sürülmemelidir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Abdurrahman AYTEKİN Arşivi
SON YAZILAR