Yıldıray ÇİÇEK

Yıldıray ÇİÇEK

Çok Kafalı Ahmet Hakan!

Aydın Doğan medyasında Meral Akşener'in cilalanmasını, parlatılmasını ve zafiyetlerinin üzerinin örtülmesini vazife edinen Ahmet Hakan, geçtiğimiz günlerde yine bir Meral Akşener yazısı yazarak nasıl kafalı (!) biri olduğunu bir kez daha ispatlamıştır. 

15 Mayıs'ta gerçekleşen tarla rezaleti esnasında, tel örgülere tutunarak pozlar verdiği sırada eşi Tuncer Akşener'in , "Meral hanım sakin ol, hadi gidelim" demesine karşılık olarak, herkesin içinde eşini "Ya bekleyeceğim, sana ne oluyor?", "Çekil", "Fatih al şu babanı al", "Karışma bana" fırçalamasını ve kalabalık içinde aşağılamasını Ahmet Hakan şu şekilde değerlendirmiş:

"AKŞENER'İN OLAYI BU 

MERAL Akşener, eşi Tuncer Akşener'i azarlamış. 

Bu olay üzerinden Akşener'i yıpratmaya çalışıyorlar. 

Kafa yok ki adamlarda. Oysa azıcık kafaları çalışsa... 

Meral Akşener'in kocasını azarlamasının değil, kocası tarafından azarlanmasının haber değeri olduğunu fark ederlerdi."

***

Ahmet Hakan'ın dediği gibi kocası Meral Akşener'i fırçalasa, azarlasa aynı Ahmet Hakan bu sefer "Meral Akşener'in öyle sert, öyle haşin bir kocası var ki, bu kadın asla yıkılmaz" diye yazacaktı. Ahmet Hakan'ın hali "Çevir Kazı Yanmasın" halidir.

Ahmet Hakan dün PKK'lı Selahattin Demirtaş'ı parlatma görevini nasıl üstlendiyse, bugün de Meral Akşener konusunda vazifelendirildiği ortadadır. 1 Kasım sonrası yazdığı yazılara bakın, kendisini bu manada nasıl zorladığını görürsünüz.

Kafası çok çalışan Ahmet Hakan(!) Meral Akşener yerinde başka birisi olsa "Bu ne hırs, bu ne gözü dönmüşlük, makam uğruna, koltuk uğruna aile birliğini dağıtıyor, yıllardır aynı yastığa baş koymuş eşini bile azarlıyor" diye yazı yazardı. Ama dedik ya Ahmet Hakan görevli… Herkesin ayıpladığı, kınadığı konuyu bu şekilde savunmaya çalışıyor.

Ahmet Hakan, madem o azarlama, fırçalama görüntülerinde bir şey yok, o halde "o görüntüleri kim çekti, kim yayına verdi?" diye görüntüleri kameraya alan kişiyi yana yana niye arıyorlar?

Ben o görüntüleri izlerken utandım. Hele Meral Akşener'in yanındakilerin o kocaya alaycı bakışlarından ruhum daraldı.

Mesele asla Ahmet Hakan'ın kaleme aldığı şekliyle, kahramanlık gibi gösterilecek bir mesele değil, rezalet manzarasından bir kesittir.

Yüce Allah bile kullarına "Erkekler kadınlar üzerine kavvamdır." (yönetici ve koruyucudur) ,"Saliha kadınlar gönülden itaat ederler." , "İyi kadınlar kocalarına itaatli ve saygılıdırlar." (Nisa sûresi 34. Âyet) diye, Yüce peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV) "Şayet ben bir insanın başka bir insana secde etmesini emredecek olsaydım, kadına, kocasına secde etmesini emrederdim." [Tirmizî, Rada' 10, (1159)]. diye seslenirken, Ahmet Hakan herkesin içinde kocaya yapılan bir saygısızlığı meşrulaştırmaya çalışmaktadır.

Meral Akşener'le beraber yola çıkan Ümit Özdağ, Sinan Oğan ve Koray Aydın bile 15 Mayıs tarla rezaleti için ölçüye uymama adına tepki gösterirken, bir kocanın eşini sakinleştirmeye çalışması makul görülmesi gerekirken, Ahmet Hakan vazifesi gereği kocaya yapılan saygısızlıktan kahramanlık yaratma olmuştur.

Kafası çok çalışan (!) Ahmet Hakan'a birileri aile kavramının kutsallığını ve tüm kameralar canlı yayında iken kocaya saygısızlık yapılmayacağını iyice öğretmelidir.

Ahmet Hakan sana da 1 Kasım sonrası düştüğün zavallı hali kim dayatıyor? Dayatmalar o kadar belli oluyor ki, artık ne yazdığını bile bilmiyorsun…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yıldıray ÇİÇEK Arşivi
SON YAZILAR