KENDİLERİNİ ÜLKÜ DEVİ SANANLARIN SONU HÜSRAN OLMUŞTUR!

MHP'de oldukları günden bu yana kendilerine gereken ilgi, alaka, sevgi, saygı gösterilmiş olup, haklarını teslim etmişlerdir.

Ahde vefayı bildiğimizden, nankör olmadığımızdan dolayı, bu kutsal davaya hizmet edenlere hep şükranlarımızı sunmuş teşekkür etmişizdir.

Bu necip davanın, Hak yolunun, Peygamber aşkının mecnunu, namusun, ahlâkın, ülke-millet sevdasının yiğitleri olarak gördük hep takdir ettik.

Bu dava için çalıştılar-çabaladılar MHP'ye ivme kazandırmak ve çıtasını yükseltmek için veren el oldular ve gerekeni yaptılar. Tebrik ettik.

Bu davaya zerre kadar hizmeti olanı hep alkışladık ve baş üstünde tuttuk. Biz kendilerine gereken her konuda yardımcı olduk hep sevdik.

Bu davaya yaptıkları hizmetlerden dolayı, canı gönülden şükranlarımızı arz ettik, saygıda kusur etmedik, haklarını hep teslim ettik.

Gel gör ki, kendilerini Ülkü devi olarak görenler.. Başladılar kazan kaldırmaya. Yapmayın-etmeyin, rahat durun, sakin olun dedikçe saldırıyorlar, azgınlaşıyorlar ve zıvanadan çıkıyorlar.

Başladılar Lider Devlet Bahçeli'ye baş kaldırmaya.. Yok Lideri beğenmezler, yok onunla olmaz, yok efendim biz iktidar olmak istiyoruz nutukları armaya başladılar.

Genel Başkanımız Devlet Bahçeli evet diyor, onlar hep birlikte hayır diyor, Lider hayır diyor, onlar hep birlikte evet diyor. Yahu arkadaş sizin kıbleniz neresi belli değil.

Aslında bunlar var ya bunlar! Bunların alayı bozguncu, bunların alayı vefasız, bunların alayı nankör, bunların alayı kaynayan fitne kazanıdır.

Bu muhalif gurup dediğimiz kişiler zıvanadan çıkmış, dedikodu yapmayı, fitne üretmeyi kendilerine meslek edinmiş zavallılardır. Çünkü bunların asıl mesleği bu.

İleriyi göremeyen, memleket meselelerine ilgi duymayan, ne kadar lider düşmanı varsa hepsi birden CHP'nin vagonuna binerek hep taş attılar ve atmaya da devam ediyorlar!..

CHP'nin vagonuna binen başta ablaları olmak üzere, çamura batıp çamur adam olduklarını her seferinde yüksek sesle itiraf ettiler.

Lidere karşı olan ne kadar kişi varsa Ülkücü katillerle bir oldular hayır cephesinde birleştiler ve lidere hakaret etmeyi erdemlik saydılar.

Muhalif olanların alayı ülkücülerin kanını akıtan, ülkücüleri vuran ve ülkücülere saldıran ne kadar katil varsa onlarla birlikte hareket ettiler!..

O kadar uğraştılar ki; MHP'de bir kıvılcım çıkaralım yangından mal kaçıralım Lider Devlet Bahçeli'yi bitirelim. Ama avuçlarını yaladılar.

Allah doğru insanların yardımcısıdır. Doğrular burada.. Ey bozguncular siz neredesiniz! Hangi çukurda debeleniyorsunuz! Sizi çukur da paklamaz.

Sizi ve sizin gibileri ancak CHP ve Ülkücü katillerin yanında olmak kurtarır. Çünkü gerçekten çok acınacak hallere düşmüşsünüz.

Kendilerini ülkü devi sananlar hüsran olmuş, dağ fare doğurmuş, rezil olmuş, fitne çukuruna düşmüş ve yerle bir olmuş ve kaybolmuşlardır!

 

Zakir TOPDUR

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
Zakir TERCAN Arşivi
SON YAZILAR