TÜRKİYE'NİN YENİ İKTİDAR PARTİSİ ARTIK MHP OLUYOR...

Yazıma; Bilge Lider Devlet Bahçeli'nin anlam ifade eden şu sözleri ile başlamak istiyorum.. Lider Diyor ki: "Gelecek Türk Milletinindir. Geleceğin yükselen değeri Türkiye’dir. Kendimize güvendiğimiz müddetçe bileğimizi hiç kimse bükemeyecektir. Geçmişte yaptık, yine yapar, yine tarihe altın harflerle geçeriz. Yeter ki umudumuzu kaybetmeyelim, yeter ki bir olalım, diri kalalım.

Yıllardır çizdiği politikadan dışarı çıkmayan, aynı dava için yıllarını eskiterek Türkiye'nin yararı için uğraşmış, yeri geldiği zaman devletine ikazlarda bulunarak, Türkiye'nin parçalanmasını önlemiştir.

Bilgili, kültürlü, ileriyi gören, büyük önder, devlet adamı ve politikacı Türkiye'nin, Türk dünyasının Bilge Lideri Devlet Bahçeli en sevilen güzel insanlardan biridir...

Türk kültürünü, örf ve adetlerini milli savunmayı destekleyen Liderimiz Devlet Bahçeli, büyük atılımlar yaparak MHP'yi istediği konuma getirmiş olup, Türkiye'nin yeni iktidar partisi artık MHP'nin olması kıvamına getirmiştir. Yüce Türk milletine hayırlı olsun...

Türk milleti; Lider Devlet Bahçeli'ye olan bağlılığını ve güvenini göstermiştir. Hükümeti bazı konularda uyararak yardımcı oluyor. Türkiye'yi bölmek, parçalamak isteyen PKK ve Terör Örgütlerine nefes aldırmayan hamleleri yapıyor... Türk milletinin birlik-beraberlik ve bölünmez bir bütün olduğunu iç ve dış güçlere kanıtlamış oldu.

Sonuç olarak hükümete vermiş olduğu destek sayesinde; PKK'nın ve Terör Örgütlerinin umduğunu bulamadığı, sonunun geldiğini ve kökünün kazındığı görülüyor... Türk halkı bunu takip ettiğinden ve doğruluğunu gördüğünden dolayı, Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli'nin uyarılarının ne derce doğru olduğu gerçeğiyle... Takdir ederek devlet adamı olduğunu da gözleri ile görmüş oldu.

Türk milleti, Lider Devlet Bahçeli'nin yanında olabilmek için MHP'ye katılımlar çığ gibi büyüyor ve katılımlar giderek hızlanıyor. Geleceğin iktidar partisi şimdiden bellidir. Çünkü; Milletimiz böyle istiyor. Onurlu insanlar olarak bu yüce davanın kazanılmasının en büyük nedeni insanlara hizmet etmek, bazı konularda taviz vermemektir.

Edirne'de; MHP'ye her geçen gün katılımlar devam ediyor. Bizim Milliyetçiliğimizin, Ülkücülüğümüzün içinde bütün kardeşlerimiz yerini almıştır. 2023 yılında Edirne İlimizden en az bir milletvekili çıkaracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

Yolun yarısı, otuz beş diyordu şair. Biz o yarıyı çoktan tükettik... Ama karakterli bir duruş sergilemekten öte değildi. hayatımız... Çünkü; Yere düşene el verdik, yükü ağır olana bel verdik... İşimizi, niyetimizi, yolumuzu, yarınımızı hayırlı kıl Allah'ım. Yapılması gereken tedbir, takdir ve dua. Sayısız kere geceyi yaşatıp gündüzü yaşatan Allah, en yakın zamanda bizi gündüzün güzelliği ile muştulayacaktır.

Milliyetçi Hareket Partisi Edirne İl ve İlçe teşkilatları olarak 2023 yılında yapılacak olan seçimlere hazır olduğumuzu ve rekor bir oyla seçimin sonuçlanacağını şimdiden ilan ediyoruz. Allah hayırlı ve uğurlu eylesin, Türk Devleti ve milleti daim olsun.

 

Zakir TERCAN

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Zakir TERCAN Arşivi
SON YAZILAR