Ah Be Liderim Devlet Bahçeli ah!

Ah be Liderim Devlet Bahçeli ah! Bu kadar dürüst, namuslu olmak zorunda mıydın?

+ Evlenseydin oğulların, kızların olsaydı? Şehit ve Yetim malını çalarak oğullarına Gemicik alsaydın Kızını kendine başdanışman yapıp yüklüce maaş verseydin.

+Cumaya giderken arkana kamera ordusunu takıp poz verseydin? Dini siyasete alet edip, kendince din adına dinsizlik yapsaydın.

+Apo piçine ''Sayın'' deyip doğuda kürt oylarına talip olsaydın? Şehitlerimize ''Kelle'' diyerek kendine de ''biji Bahçeli'' dedirseydin.

+Türk dünyası liderliğne değil de ''Bop'' eşbaşkanlığına oynasaydın? Çine gittiğinde Çin'i kınıyoruz yerine Çin de zulüm gören D.Türkistanlıları kınasaydın.

+Velhasıl seni anlamalrı için biraz şerefsiz biraz namussuz olsaydın? Bu gün Devlet Bahçeli varken MHP'ye oy vermem diyen bütün oyunlara rağmen Kürşat ve 40 çeri gibi davanı savunma saydın da seni İSTİFA'ya çağıran sözde ülkücü özde GIÇI AYRI BAŞI AYRI oynayanlara yaransaydın.

+Yapamazdın çünkü sen şeref ve namus abidesisin siyasi menfaat için bu tür oyunlara alet olmayacak kadar. Onun için biz Ülkücüler seni ondan çok seviyor senin yanında yer alıyoruz. Her hayrında hayır görerek davamızın yılmaz bekçileri olarak yanında safında yer tutuyoruz.

BİLGE LİDERİM DEVLET BAHÇELİ..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum
Deniz ÖZKÖK Arşivi
SON YAZILAR