Chp'nin Akşener'in ve Fetö'nün Ortak Düşmanları

Yeniden Parti kurup teşkilat kurmak ve seçime yetiştirmek riskine karşı hazır parti mi satın alındı? İşin içinde kimler var kimler,göreceğiz

Kusursuz fırtına başladı. Ne dediysek o. Mevlam bizi mahcup etmedi. Kermeste pasta satan ablalar değil ülkeyi satan abileri alma vakti geldi

Siyasi temizlik bugün itibariyle başladı. İki ay içinde tamamen bitecek. Herkese ama herkese dokunulacak, heryere girilecek. Lider is back.

Nasipse, Ramazanda bu millet çifte bayram yapacak. Şimdi başlayan temizlik bayramda büyük oranda bitmiş olacak, her kademe temizlenecek.

Kemal Kılıçdaroğlu Fetönün CHP imamıdır. Akşener'i de Fetönün MHP imamı yapacaklardı. Türkmen beyi engelledi. Akşener bir fetö projesidir.

Akşenerin nasıl bir fetö projesi olduğu tüm delilleriyle yakında ortaya konacak.Akşener Fetönün Türk milliyetciliğini ele geçirme projesiydi

CHP içinde bir çok bylockcu vekil var. Fetö CHPyi tamamen ele geçirmiş durumda. CHP fetönün kalelerinden bir tanesi.

CHP'de çümbüş başlıyor...Kasetçi Baykal, Kılıçdaroğlu 'na "ya aday ol, ya da koltuğu bırak" niyeti deşifre oldu.

Baykal'ın referandumda neden sahne alıp baş rolde oynadığı belli oldu. Kılıçdaroğlu , "Ya başkanlığını açıkla, ya da istifa et, ben Cumhurbaşkanı adayı olacağım"

Adam 80 yaşına gelmiş, koltuk hırsı hastalığından kendini kurtaramıyor. Baykal CHP'yi baraj altı bırakan, rezil bir rezaletle kaçan bir zat.

CHP'de taht kavgası başladı, Baykal, Kılıçdaroğlu 'na ya Cumhurbaşkanı adayı ol, ya da yerini bana bırak dedi.

CHP, yüzde 24'lük oyunu, yüzde 48.6 hayır oyu olarak hayal ediyor..CHP, halk desteğini bırakıp, dış odaklı destek arayışını sürdürüyor.

Baykal,skandal rezaletiyle kaybettiği CHP koltuğuna kavuşmak için, GÜL'ü sinsice araç olarak kullanmak istiyor.

Baykal, aynı sinsi planı Abdüllatif Şener'e kurmuş, siyasi hayatını mahvetmişti. Şimdi aynı kirli tuzağı Gül'e kurmak istiyor, yemezler.
Hayır'ın parlayan yıldızı Deniz Baykal, referandumdan hemen sonra Abdullah Gül ile görüştü.
Ne varbunda,diyebilirsiniz.

Hayır öyle değil. Böyle bir ortamda ve referandumun hemen akabinde böyle bir görüşme pek de tevekkeli görünmüyor.

Görüşme, Kemal Kılıçdaroğlu'nun bilgisi dahilinde mi yapıldı veya CHP'nin bir teklifi mi iletildi; bu bilgilere henüz ulaşamadık."

-Yeni bir oluşum lafları dolaşıyor ortalıkta?

-'Öyle bir çalışma da var. Konuşuyorlar aralarında.'"

-Abdullah Gül CHP'nin mi adayı olacak?

Hayır. Herhangi bir siyasi partinin adayı gibi değil de 100 bin imzayla ‘halkın talebi' gibi gösterecekler.

Erdogan'ın virüs, fitne dediği hareketi bugün deşifre ediyoruz. Hiçbir medya kuruluşunun yazamayacağı bilgileri yazacağız, inşallah

Erdogan karşıtı virüs ve fitne hareketi bir yıl aradan sonra networküyle beraber tekrar aktif hale getirilmiş. Hepsini tek tek yazacağız inş

Gül'ün suskunluğu, hayırcı koroya cüret veriyor...Baykal fitnesi devreye giriyor.

Baykal'ın Gül hayali, Ak Parti'ye fitne sokmak. Baykal 367 garabetini unutmuş gözüküyor, FETÖ'ye "kaset çıkarmasın" diye mesaj gönderiyor.

80'lik kronik siyasetçi Baykal'in hiç FETÖ ve 15 Temmuz kanlı katil kalkışmasını ağzına aldığını duydunuz mu? Baykal FETÖ tutsağıdır.

Baykal'ın son hedefi, kaset rezaletiyle kaybettiği CHP koltuğuna oturmak ve yüzde 48.6 hayır oyunu sahiplenmek.

FETÖ'cü Akşener, Baykal'ın Cumhurbaşkanı yardımcılığı teklifini reddetmiş, Gül ise, Baykal'ın teklifine cevap veremiyor ve susuyor...Neyi bekliyorsa?..

Fitne ve virüs hareketine Fetö'den destek gecikmedi. Fetönün tek umudu Gül-Davutoğlu-Atalay-Akşener dörtlüsü.

Abdullah Gül ile Akşener aynı ekip, birlikte hareket ediyorlar. Şu sıralar sık sık görüşüyorlar. Ortak düşmanları belli: Erdogan.ve Bahçeli

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
Deniz ÖZKÖK Arşivi
SON YAZILAR