DEVLET BEY KARŞISINA ÇIKAN GÜÇLÜ GÖRDÜĞÜ ADAYI TASFİYE EDECEK Mİ

Her önüne geleni Devlet beye rakip gösterenler dava adamı değil fitnecidir. Camia içinde Ahmetçiler, Mehmetçiler, Devletçiler diye fitne yayıp ideolojıyi geri plana atmak isteyen fitnecilere itibar etmeyelim.

Önce Oğan şimdi de Akşener genel başkanlığı alacaktı o yüzden tasfiye edildi gibi fitne yayılıyor. Kurultay orada ve aday olma hakları var, bırakın kendileri adaylık açıklasın, fitneye gelmeyin.

Devlet bey karşısında güçlü gördüğü adayı tasfiye edecek olsa geçtimiz kurultaydan önceki kurultayda Koray Aydın'ın kurultay öncesi bir toplantıya Ozan Arif'i getirip, Ozan Arif'in kürsüde hakarete varan sözler etmesine rağmen Koray Aydın'ı myk'ya alıp tekrar vekil seçtirmez üzerini çizerdi.

Tasfiyelerin sebebi tamamen farklı şeylerdir, zaten biz bunları değil ülkücü olmayan bazı şahısların adaylığından rahatsızız Ülkücü olmaya çalışıyorum ayaklarını bırakın...

Ülkücü, hedefleri olan insandır en iyi ülkücü olmak yerine; ülkücü olmaya çalışan, ülkücü adayıyım diyerek hedefsizleştirilen kimseler bugün "Ülkücüydüm artık demokratım" diyenlerin peşine düşer olmuş...!

Titreyip kendimize gelme vaktidir!

Deniz Özkök

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Deniz ÖZKÖK Arşivi
SON YAZILAR