FETÖ TERÖR ÖRGÜTÜ KİMLERİ ESİR ALDI?

CHP ve pek çok siyasetçi katil FETÖ alçağının tuzağından bir türlü yakasını kurtaramadı.

FETÖ deccalı her dönem siyasilerini tepe tepe kullandı. En çok CHP'yi kullandı ve kullanmaya devam ediyor, adeta kasetle CHP'yi tutsak aldı!

FETÖ denen müptezel deccalı Türkiye ve insanlığın başına CHP genel sekreteri Kasım Gülek bela etti...Ecevit de Papa ile tanıştırdı.

Kırk yıllık masonik bir haşhaşi örgüt FETÖ,1999'da bebek katili APO ile takas edilip Pensilvanya'da cizvit papazı malikanesine yerleştirildi

Türk Milleti'nin maddi ve manevi varlığını 40 yıl çaldı, 150 milyar &'lık servini soydu. Gayr-i İslam'i yollarla her iğrenç faaliyeti yaptı!

FETÖ'cü yaratıklarla mücadele etmek, "ben insanım" diyen herkesin namus ve şeref borcudur, onu hala savunanlar da haindir, alçak mahluktur.

Tarih böyle aşağılık, böyle alçak, böyle fitne, böyle sinsi, böyle münafık, böyle hain, böyle satılık bir örgüte daha şahit olmadı.

"CHP'yi FETÖ deccalı tutsak aldı" diyorsak boşuna değil.

FETÖ deccalı MHP'yi de Akşener Ümit Özdağ Soğan kanalıyla tutsak almak istedi, Türkmen Beyi Devlet Bahçelinin duvarına toslamıştı.Bahçeli FETÖ operasyonunu püskürttü.

Kendi gözlerindeki kirişi görmeden,başkalarının gözünde çöp arayanlar,şu feleğin işine bakın bugün birbirilerine düşmüşlerdir

İhanet çetesi 1 senedir Türkmen beyimin liderliğini sorguluyor. Alternatif liderler çıkartıldı. İşte asıl fitneciler bunları yapanlardır.

MHP'li atıklar da parça parça oldular, akılları karıştı, Millet 16 Nisan'da tüm tezgahları darmadağın etti.

Millet karanlık dehliz tezgahlarına asla iltifat etmez, etmedi...İnanmıyorsanız parti mezarlıklarına bakın. İsimlerini hatırlayan var mı?

Hiç kimse bu büyük Milletle oyun oynamaya kalkmasın, 15 Temmuz şanlı Millet destanını da asla unutmasın!

"Bize kumpas kurdu" diyen Balyozcu ve Ergenekoncular nasıl da dut yemiş bülbül oldular, FETÖ'cü alçaklara tek laf edebiliyorlar mı?

Balyozcu ve Ergenekoncular neredeyse FETÖ'cü aşağılıklara "şükranlarını" sunacaklar, yüklü trilyonluk tazminatlar aldılar ya.

Kahrolası CHP zihniyeti, kendilerini bizzat kendi ağızlarıyla işte böyle açıkça deşifre ediyorlar, başka söze ne hacet?.

FETÖ'cü katiller sürüsü, Milletin maddi, manevi, tarihi, ekonomik, askeri ve kültürel değerlerini 1 dolara gavurlara alçakça sattılar!.

Devletin en mahrem kozmik sırlarını ecnebi servislere alçakça, haince sattılar. PKK ve tüm terör örgütleriyle namussuzca işbirliği yaptılar.

Devletin en mahrem kozmik sırlarını ecnebi servislere alçakça, haince sattılar. PKK ve tüm terör örgütleriyle namussuzca işbirliği yaptılar.

"15 Temmuz Diriliş Bayramı"Türk Tarihinin dönüm noktasıdır.Bir büyük Milletin yeniden doğuşu ve şahlanışıdır.Şehitlerimiz nur içinde yatsın!

15 Temmuz ruhu siyasete ve Ak Partiye tam olarak yansımadı bu duruş Fetö ile mücadele eden devlet görevlilerine de yansıyor

Fetö ile mücadele edenlere yardımcı olması gerekenler aksine köstek oluyor. Fetöyle mücadelenin önünde en büyük engel siyasi ayaktır.

Allah kudretini göstermek için en zayıf halkayla en güçlü halkayı yok eder, bir sinekle Nemrudu yok ettiği,kuru asmadan üzüm çıkardığı gibi.

Bir davada yaşayan tek bir lider olur.Bu davanın tek lideri vardır, o da Türkmen Beyimiz Devlet Bahçelidir . Türkmen Beyinin dışında öne sürülenler fitnedir.

Efendim, Biz sizi karşılıksız sevdik, makam mevki gözetmeden. O kadar ki, Rabbim ömrümüzden al, ona ver diye dua ettik, hala da ediyoruz

Efendim, adam ettikleriniz, mevki makam sahibi yaptıklarınız, gölgenizde büyüyüp devleşenler size ihanet etti, etmeye de devam ediyor.

Sayın Genel Başkanım, biz ölümüne dogru bildiklerimizi haykırdık, haykırmaya da devam edeceğiz, sonu ister ölüm ister hapishane olsun

Hareketin Lideri Türkmen Beyim Devlet Bahçeli
Üste mavi gök
altta yağız yer yarılmadıkça
Bizler seninle ölümüne Hainlere boyun eğmeyeceğiz

Mücadelemizi bir kaç gazete beğensin, üç-beş yazar-çizer övsün diye yapmıyoruz Allah bilsin, millet görsün yeter. Gerisi teneke gürültüsüdür

MHP elinde hançerle dolaşan siyasi çürümüşlere teslim olmayacak, dün olduğu gibi bugün de asla fırsat vermeyecektir.

Milliyetçi Hareket Partisi her türlü kumpasa, her kirli oyuna rağmen hamd olsun diridir, dimdik ayaktadır.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
Deniz ÖZKÖK Arşivi
SON YAZILAR