MHP, ÜLKÜCÜLÜĞÜN MÜTEMMİM CÜZÜDÜR!

MHP, FETÖ atıklarından temizleniyor...

Temizlendikçe de safra atıkları deliriyor.

Anlaşılan Akşener'in FETÖ görevi daha bitmemiş...

MHP lideri Bahçeli'nin dik duruşu, milli dayanışma faaliyetleri, MHP ve Ülkücü görünümlü kriptoları kudurtuyor.

Atıkları da Akşener topluyor!..

Meral Akşener, 15 Temmuz'u biliyordu! Eğer darbe gerçekleşseydi, FETÖ kendisini Başbakan yapacaktı!

“ Yurtta sulh cihanda sulh! Ben Başbakan olacağım!” diye haykırıyordu.

 Bundan sonraki FETÖ stratejisi, Meral Akşener'ın kuracağı parti üzerinden hareket etmek...

FETÖ; MHP'yi ele geçirip başına Meral Akşener'i getirebilseydi, CHP-MHP-HDPKK koalisyonunu kurduracaktı, 15 Temmuz'a gerek duymayacaktı…

FETÖ-Meral Akşener -Ümit Özdağ -Sinan Oğan ittifakından yararlanamayacağını anladı, Kemal Kılıçdaroğlu’na sempati kazandırılıyor şimdi.

FETÖ, DBP, HDP gibi hain örgütlerle aynı safta yer alan Meral Akşener, Ümit Özdağ, Koray Aydın ve Sinan Oğan'ı bu millet affetmeyecektir!

Akıncılar Hava üssüne nizamiyeden sivil FETÖ girerken parola “YURTTA SULH” imiş.. Akşener'in de aynı kelimeyi kullanması tesadüf mü?

Akşener'in MHP'nin başına getirilme planının bir FETÖ projesi olduğu yakında somut delilleriyle görülecek. Bu sadece küçük bir örnek…

Milliyetçi Hareket her devirde siyasi saldırıların hedefi olmuş, fitne ve fesatlarla içten çökertilmeye çalışılmıştır. Her dönemde birilerinin elleri sürekli Ülkücü Hareket'in içinde olmuştur.

Geçmişte yaşanan acı tecrübeler hafıza kayıtlarımızda durmaktadır. CHP'sinden HDP'sine; oradan Perinçekgillere; PKK'sından FETÖ'süne kadar kim ne yaparsa yapsın, Türk milletinin kendi kaderine sahip çıkma hakkına operasyon yapamayacaklardır.

Dün “Türkeş'siz MHP, MHP'siz Türkiye” planlayanların yeni taktik ve oyunlarına direndik; “MHP'siz hükümet, MHP'siz Meclis” isteyen şerefsizlerle sonuna kadar mücadele ettik. Şimdi de oyunları bozacağız, oyuncuları perişan edeceğiz.

*

MHP, nemelazımcılığın, vurdumduymazlığın, köşe dönücülüğün hâkim hale getirildiği bir toplum yapısında "Ülkücülük" fikrini ve inancını siyasi felsefesinin temeli yapan tek partidir.

Ülkücünün yeri ve partisi MHP'dir. Ülkücülüğün patenti MHP'dedir. MHP, Ülkücülüğün mütemmim cüzüdür. Türk milliyetçiliği ve Ülkücülük MHP'nin tekelindedir, çünkü milliyetçiliğin mücadelesini Ülkücülüğün fikriyatını ortaya koyan MHP'dir.

Kuş kanadıyla, yiğit namıyla, insan şanıyla, irade kalıcılığıyla, millet ruh ve duruşuyla, siyasetçi de milli ahlakıyla anlamlı ve özeldir. Dilimiz nezakete, davranışımız güzellik ve iyiliğe davamız ise büyük Türk milletinin saadet ve selametine hizmet etmelidir.Gerisi ise boştur.

Ülkücüler, büyük ve şanlı Türk tarihinin doğurduğu Allah ve Resulü’nün hizmetine sunduğu ulvi kadrolardır…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Deniz ÖZKÖK Arşivi
SON YAZILAR