Abdurrahman AYTEKİN

Abdurrahman AYTEKİN

İYİ UYKULAR SEVGİLİ ÜLKEM

Bir İmamoğlu tiyatrosu. Sahnelerde. Oyuncular figüranlar yerli yerinde. Tüm ülkem tam kadro rol alıyor bu komedyada. Bırakın istanbulun çöplerini kimin toplayacağını.

                Bir mağdurdan bir kahraman lider çıkarma oyununun parçası olmamak lazım. Aklımda deli deli sorular. Boşa koy dolmaz doluya koy almaz. İmamoğlu kimdir? Kimin neyin projesidir?

                Bakın şu Allahın işine. Bundan tam altı ay önce. Dubaide ingiliz Dubaili Mısırlı Katarlı Türk ve Hinti işadamlarının toplantılarında iş görüşmelerinden siyasi sohbete döner konuşma. İngiliz iş adamı ki yahudi kökenlidir bu işadamı, şöyle bir cümle kurar. Türkiyede siyaseten kirlenmemiş lı yaşlarda yeni bir lider ama kimsenin tanımadığı bir lider geliyor. Herkes onu konuşacak.

                Bu gün geldiğimiz noktada bir İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi diye ortaya konan hile usulsüzlük kanunsuzluk dolu bir seçimin akabinde sözümona kazanan bir İmamoğlu.

                Sonrasında bütün kirli oyunların farkedilmesi usulsüzlüklerin gün yüzüne çıkmasıyla iptal edilen bir seçim. Ve alın size sözümona bir mağdur. Bu millet tarih boyunca her zaman mağdurun yanında olmuştur ya hani. Bir mağdur yaratılıp bir lider çıkarma çabası da işte tam bu yüzden.

                Günün sonu bu mağdur istanbulu kazansa da kaybetse de artık siyaset arenasında olacak. Bunu siyaset arenasın sokanlar altı ay önce ta Arap yarımadasında bile konuşmaktaydı. Tesadüfmü? Tabi ki hayır. Proje.

                İmamoğlu projesi. Bu projenin sonu nerelere uzanıyor peki? Ne olacak bundan sonra?

                Soruların cevabı çok aşikar.

                Karadenizde savaş gemilerinin işi ne?

                En son bu gün oraya giden savaş uçağı gemisinin oraya geliş amacı nedir? Bize gözdağımıdır? Biz burada İstanbulu kim aldı? Kim bu konuda ne konuştu bu girdapta kafamızı kuma gömüp duralım. Bu adamlar karadenizde ne yapmakta?

                Vakit düşünme ve harekete geçme vaktidir? Hain içerde ve her fırsatta ülkemiz ile başka bir ülke arasındaki problemde bizim karşımızda yer alan içimizden olanlar hakkında gereken yapılmalı, dedikodu ise bile İmralı ile görüşme söylentilerine bir açıklık getirilmeli, Selahattin Demirtaş’ın seçim rüşveti olarak bırakılacağı dedikodusuna net ve açık bir cevap verilerek MHP’nin bu ittifaktaki cansiperane samimi duruşu bir ihanetle karşı karşıya bırakılmamalıdır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
Abdurrahman AYTEKİN Arşivi
SON YAZILAR