Milliyetçi-Ülkücü Hareket milletinin yanındadır.

Milliyetçi-Ülkücü Hareket hıyanete karşı milletinin yanındadır.
Şiddet ve haydut çetelerine karşı yine devletiyle aynı hizadadır.

Ne pkk ne FETÖ ne de bir başka odak Türkiye'yi dize getiremeyecektir. Bizi korkutamazlar bizi yolumuzdan döndüremezler.

Neye inanırsak onu söyleriz. Ne görürsek onu anlatırız.
Göründüğümüz gibi oluruz, olduğumuz gibi de görünürüz.

CHP'de skandallar bitmek bilmiyor, PKK'ya silah taşıyan "PYD ile TR anlaşsın" diyor, CHP'li vekil şaşırmış...

CHP ve KK tıpkı ABD gibi, PKK kuyruğu PYD'ye terör örgütü demiyor, şaşırdınız mı?..

CHP ve HDP, 17-25 Aralık Yargı darbesi girişiminden bu yana FETÖ ile birlikte hareket ediyorlar.

CHP'li vekillere verilen maaşlar zehir-zakkum olsun, boş boşuna maaş alıp,devlet ve millet düşmanlığı yapıyorlar ve teröre destek içindeler!

FETÖ tetikçisi medya için "volta" eylemi yaptılar, halk o eyleme de itibar etmedi. CHP, FETÖ kaset bedelini ödeye ödeye bitiremedi gitti...

CHP'li aylak vekiller, terazi kurup "Sözcü paçavrası" tartıp güya eylem yaptılar, komik duruma düştüler, adamların hayatı komedi vesselam...

Sözcü tartıcı başılığına FETÖ mağduru(!) Mustafa Balbay soyundu...Sözcü patronu da Monaco'ya kaçıp, jet sosyeteyle sefa sürüyor, yuh olsun!..

FETÖ tetikçisi,Sözcü fitnesi, şimdi de "ırk faşizmine" başladı, her gün sayfalarından lağım akıtıyor, millete ishal olmuş ağıyla küfrediyor!

Aşağılık "gazete" maskeli ajan yuvası Sözcü, her türlü küfrü, hakareti yapıyor, bir de alçakça "baskı var"diye kudurmuş it gibi havlıyorlar!

FETÖ'cü cuntacı katillerin "siyasi ayağı" aranıyorsa, 15 Temmuz kalkışmasına "Kontrollü darbe" diyen, deccal ağzıyla çirkef atan CHP'dir...

27 Mayıs 1960 katil cuntanın da, 12 Mart 1971 cuntasının da, 15 Temmuz FETÖ hain kalkışmasının da 'siyasi ayağı' kasetçi Kemal'in CHP'sidir!

Deccal, 40 yıl siyasetçileri ayakta uyutmuş...Yazıklar olsun...

Deccal Fetö, Demirel'i, Özal'ı, Çilleri, Ecevit'i, Cuntacıları dahi ayak paspası gibi kullanmış! CHP'yi de porno kasetiyle rehin almış...

Deccal FETÖ, Ak Parti iktidarını da "kuşa bakıtmış", Abdullah Gül, Arınç, Huseyin Çelik vs.ler'den de sonuna kadar yararlanmıştır. Belediyeler çiftlik!

Deccal FETÖ, MHP'yi de leydisi Akşener'le kuşatmış, kaset oprerasyonu ile teslim almak için saldırmış, Bahçeli FETÖ'cüleri püskürtmüştür!..

Asrın en büyük ajan yuvası masonik örgütlenmeyle bir yılan, bir akrep, bir ahtapot gibi FETÖ her yeri sarmış, TR'yi kevgire çevirmiştir...

Olan olmuştur,geçmişten ders çıkarıp bu aşağılık,sinsi, her kaba göre şekil alan FETÖ örgütünün kökü acilen kazınmalı, nesli kurutulmalıdır!

Dikkat! Aşağılık algı ile FETÖ'yü unutturup yine Türkiye ve Erdoğan'ı Devlet Bahçeliyi hedefe koydular...

Haçlılar, karanlık şer güçler, FETÖ'cü tüm terörist koro ve Türkiye 'deki Truva atları, CHP'yi de kullanarak taarruza geçtiler, farkında mısınız?.

Siyonist tetikçisi medya dün de, bugün de, yarın da aynı şekilde millet düşmanlığına devam edecektir...

Bunlar benim siyasi tespitlerimdir. Gördüklerimi ve inandıklarımı yazdım. Doğru yada yanlış olduğunu zaman gösterecek.Bekleyip göreceğiz

Aslolan, kalıcı olan İslam'dır, Türkiye'dir, Türk devletidir. Diğer herşey teferruat ve geçicidir. Partiler de bu geçici olanlardandır.

Önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben diyen koca yürekli Ülkü Devi Liderim Devlet Bahçeli gibi düşünüyorum

Ülkü ve onun sancaktarı Türk devletinin çıkarları parti ve onun yöneticilerinden üstündür. Bunun aksini düşünmek kesinlikle ihanettir.

Benim de tek kırmızı çizgim budur; Ülküm ve onun sancaktarı Türk devletidir. Bunların savunucusu ve hizmetkarıyım. Gerisi teferruattır.

Fetö soruşturmasına gelince, Fetö soruşturması öyle bir noktaya geldiki bu aşamadan sonra hiç bir odak bu soruşturmayı çökertemez.

Fetö soruşturmasının çökmesi demek Türk devletinin çökmesi demektir. Buna ne millet ne de devlet müsade eder. Hiç merak etmeyin.

Her terör örgütü gibi Fetönünde siyasi ayağı vardır. O ayağa er yada geç dokunulacaktır. Çünkü Türk devletinin bekası bunu gerektiriyor.

Fetö soruşturması bazen sulandırılır, yavaşlatılır hatta durma noktasına gelebilir ama kesinlikle çökmez kaldığı yerden devam eder.

Allah devletimize, milletimize zeval vermesin. İslamın son ordusu olan Türk ordusunu müzaffer kılsın. Ya devlet başa, ya kuzgun leşe.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
Deniz ÖZKÖK Arşivi
SON YAZILAR