Abdurrahman AYTEKİN

Abdurrahman AYTEKİN

KOMEDYA…

Söz söylemek irfan ister

Anlamak insan…

Sözü herkes söyler kimse anlamaz oldu. İçi boş, fikri izansız, izanı mizansız ağız ishali derecesinde cümle kuranlar doldurdu sahneleri. Zira cehaletle tevazu ters orantılı. Cehalet arttıkça ukalalık tavan yaptı.

Pkk-kck terör-İT’lerinin kime uşaklık ettikleri, kimlerle iş tuttukları aşikar. Herifçioğullarının gayeleri bu ülkeyi huzursuz etmek, karıştırmak, bölmek. Onu koyalım terazinin bir kefesine.

Saadet partisi milli görüş çizgisinden gelen bir parti. Cumhuriyet Halk Partisi Atatürk’ün kurduğu bir parti. İyi Parti Milliyetçi Hareket Partisi’nin milliyetçilik çizgisini beğenmeyen kendini ona alternatif olarak ileri süren bir parti.

Komedyanın böylesi…

Milli görüş çizgisi bölücüyle birlikte hareket ediyorsa…

Atatürk’ün Cumhuriyet adını verdiği partinin bölücülerle işbirliği aşikarsa…

Devlet Bey ve dava arkadaşlığının milliyetçiliğini beğenmeyen insanların bölücülerle işbirliği ortadaysa…

Ya bu aklı-evveller bu milleti zeka özürlü görüyorlar ya da adı geçen bölücülerin ağababaları bu ülkeyi bölmek için bunları da taşeron kullanmakta. Bir makam bir koltuk uğruna taşeronluğa soyunun bu zat-ı namuhterem örgüt ki adlarına da millet ittifakı diyorlar bence isim tamamen yanlış. Bu birlikteliğin adının milleti bölme ittifakı olmalı…

Aklım almıyor bu üç partinin yola çıkış çizgileriyle bugün ki bulundukları nokta arasındaki tezatı. Bu ülke bölünme yoluna girerse ki buna asla biz ülkücüler müsaade etmeyeceğiz, sizin oturduğunuz koltuk cumhurbaşkanlığı olsa ne başbakanlık olsa ne bakanlık olsa ne işe yarar.

Kullanılırken belki bile isteye belki hırsınızın gözünüze indirdiği perdeyle gözünüz görmemekte iken bu oluşumun dahlisiniz. Hırslarınızdan arınıp düşünürseniz göreceksiniz eğer bilmeden bu oyundaysanız.

Ama bile isteye bu oluşumda olan her lider istisnasız ihanet içindedir. Bu vatana bu bayrağa bu millete ihanet içindedir. Sırtımızı Pkkya kckaya dayadık diyenlerle, askerimize polisimize milletimize kyrşun sıkanlarla işbirliği içinde olanların o eylemleri yapanlardan farkı nedir?

Tarih sizi lanet ve nefretle anacak ve ihanetinizi unutmayacaktır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren ve imla kuralları ile
yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
Abdurrahman AYTEKİN Arşivi
SON YAZILAR